Rijschool Caland in Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een goede rijschool? Rijschool Caland biedt auto, motor en scooter rijles aan in Amsterdam en omstreken. Onze rustige en betrouwbare rijinstructeurs helpen jou snel en vertrouwd aan je rijbewijs. Door middel van persoonlijke rijopleidingen op maat word jij in je eigen tempo wegwijs gemaakt in het verkeer. Daarbij maken we gebruik van de Rijopleiding In Stappen (RIS) methode, een lesmethode ontwikkeld door het CBR. Dit zorgt ervoor dat onze rijschool een hoog slagingspercentage heeft.

Rijschool Caland in Amsterdam is de perfecte rijschool als je goed wilt leren autorijden, motor- of scooterrijles.

Rijschool met een hoog slagingspercentage

De effectieve lesmethode van onze rijschool heeft geleid tot al vele geslaagde examenkandidaten. Wij hebben dan ook een uitstekend slagingspercentage. Onze ervaren instructeurs worden door leerlingen als zeer vriendelijk, geduldig en betrouwbaar ervaren. Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen jou en de instructeur. Je moet je tijdens de lessen vertrouwd kunnen voelen. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvende proefles. Tijdens deze les maak je kennis met je instructeur en kun je kijken of de keuze voor onze rijschool jou bevalt.

Ik heb mijn rijlessen bij Caland positief ervaren. Het waren er veel, door een gebrek aan aanleg, maar mijn rij instructeur bleef altijd vriendelijk en geduldig.

Zeer flexibele rijschool qua lestijden

Mensen die het lastig vinden rijlessen naast hun werk, studie of andere bezigheden in te plannen kunnen uitstekend bij Rijschool Caland terecht. Wij zijn erg flexibel in onze lestijden. Deze bieden we aan tot 20.00 uur ’s avonds, ook op zaterdagen. De auto, motor en scooter rijlessen worden verzorgd in Amsterdam en de omgeving daarvan. Zo hebben we ook leerlingen uit omringende plaatsen als Badhoevedorp en Amstelveen.

  • Uitstekend slagingspercentage
  • Persoonlijke en betrouwbare rijinstructeurs
  • Hoge kwaliteit: lessen volgens de RIS-methode van het CBR
  • Rijopleiding op maat
  • Scherpe tarieven
  • Lessen in het Engels
  • Vrouwelijke autorijles instructeur

Wegwijs worden in Amsterdam met de auto, motor of scooter

Rijschool Caland verzorgt zowel auto, motor als scooter rijlessen in de omgeving van Amsterdam. Ook theoriecursussen en spoedcursussen behoren tot de mogelijkheden. Wanneer je besluit een rijlespakket af te nemen is de theoriecursus zelfs gratis. Wil jij leren scooter rijden? Bij Rijschool Caland haal je jouw scooterrijbewijs al binnen 1 dag!

Extra aandacht bij faalangst

Leren auto, motor of scooter rijden is voor sommige mensen veel spannender dan voor anderen. Sommige personen klappen bij hun examen helemaal dicht en vinden het moeilijk om met die druk om te gaan. Voor mensen met faalangst biedt Rijschool Caland te Amsterdam extra begeleiding. Wij werken met speciaal opgeleide rijinstructeurs die goed snappen hoe ze jou op je gemak moeten laten voelen. Zo wordt je goed voorbereid op het examen en kun jij deze angst overwinnen.

Een succesvolle methode waarmee iedereen bij ons snel kan slagen. Ook als je minder zeker bent of faalangst hebt.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de aanpak van onze rijschool? Wil je graag een vrijblijvende proefles voor rijles in Amsterdam proberen? Of wil je meer weten over de tarieven en onze lespakketten? Neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via 020 785 57 43 of 06 457 100 68 (WhatsApp). Of maak gebruik van het contactformulier op de website.