De leukste rijschool van Amsterdam!

Rijschool Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool? Rijschool Caland is jouw betrouwbare rijschool in Amsterdam. Wij bieden niet alleen autorijlessen aan; bij ons kun je ook terecht voor je motor- of scooterrijbewijs. Door middel van persoonlijke rijopleidingen op maat, word jij in je eigen tempo wegwijs gemaakt in het verkeer. Daarbij maken wij gebruik van de Rijopleiding In Stappen (RIS): een lesmethode ontwikkeld door het CBR. Dit zorgt ervoor dat onze rijschool een hoog slagingspercentage heeft.

Rijschool Caland in Amsterdam is de perfecte rijschool als je goed wilt leren autorijden, of motor- of scooterrijles wilt.

Autorijles in Amsterdam: Rijschool Caland

Bij Rijschool Caland kunt je terecht voor autorijles. Wanneer je ouder bent dan 16,5 jaar, kun je beginnen met je rijlessen. Onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Met onze persoonlijke aanpak, stomen wij je klaar voor je examens, zodat je je rijbewijs binnen no-time in de pocket hebt!

De RIS-methode: unieke rijschool in Amsterdam

Om jouw voorderingen tijdens je autorijlessen goed in de gaten te houden en inzichtelijk te maken, maken wij bij Rijschool Caland gebruik van de RIS-methode: Rijopleiding In Stappen. Deze methode is ontwikkeld door het CBR en onze rijinstructeurs zijn hier speciaal voor opgeleid. De RIS-methode is een beproefde methode met een slagingspercentage van 75%. Dat is 30% hoger dan het landelijke gemiddelde! Je kunt hier meer lezen over deze unieke methode.

Theoriecursus voor de auto

Het is tevens mogelijk om bij Rijschool Caland een online theoriecursus te volgen. Je boeken en eventuele Cd’s kun je ook bij ons bestellen. Je dient minstens 17 jaar oud te zijn om het theorie-examen af te leggen. Vanaf het moment van afgifte, is je theoriecertificaat anderhalf jaar geldig. Maar liefst 99% van onze deelnemers slaagt in een keer!

Je autorijbewijs halen bij Rijschool Caland te Amsterdam

Wanneer je ervoor kiest om je autorijlessen te vervolgen bij Rijschool Caland, kun je het volgende van ons verwachten:

  • Ervaren instructeurs
  • RIS-methode voor het leren in stappen
  • Een vaste instructeur
  • De nieuwste lesauto’s
  • Flexibele lestijden
  • Vrijblijvende proefles

Motorrijles in Amsterdam

Naast autorijles, is het bij Rijschool Caland ook mogelijk om je motorrijbewijs te halen. Onder begeleiding van een instructeur leg je je AVB en AVD examen af, waarmee je je motorrijbewijs behaalt. Wanneer je eenmaal je motorrijbewijs hebt, kun je genieten van de vele voordelen, zoals nooit meer in de file staan en goedkoper reizen.

Jouw motorrijbewijs: hoe gaat dat?

Bij het behalen van je motorrijbewijs leg je twee praktijkexamen af, namelijk AVB en AVD: voertuigbeheersing en verkeersdeelname. Je motorrijbewijs kan tevens uit meerdere categorieën bestaan: A1, A2 en A. Wanneer je ouder bent dan 24 jaar, val je onder de categorie A, wat onbeperkt vermogen betekent. Op deze pagina lees je meer over deze categorieën.

Scooterrijbewijs halen in Amsterdam: onze veelzijdige rijschool

Rijschool Caland is een veelzijdige rijschool; wij willen in staat zijn om iedereen te helpen. Hierom kun je bij ons ook jouw scooterrijbewijs halen. Wanneer je 15,5 jaar oud bent, mag je al je theorie-examen doen. Je begint altijd met een proefles of intakeles. Tijdens deze proefles zal de instructeur een inschatting maken van het aantal lesuren dat jij nodig hebt. Gemiddeld zijn vier lessen voldoende!

Spoedcursussen voor alle categorieën

Voor alle categorieën is het mogelijk om een spoedcursus te doen. Deze optie biedt Rijschool Caland aan voor iedereen die graag snel zijn rijbewijs wil halen. De spoedcursussen zijn af te stemmen naar wens; je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 10-daagse cursus of een van 12 weken. Snel en gemakkelijk!

Extra aandacht bij faalangst

Leren auto-, motor- of scooter rijden is voor sommige mensen veel spannender dan voor anderen. Sommige personen klappen bij hun examen helemaal dicht en vinden het moeilijk om met druk om te gaan. Voor mensen met faalangst biedt Rijschool Caland te Amsterdam extra begeleiding. Wij werken met speciaal opgeleide rijinstructeurs die goed snappen hoe ze jou op je gemak moeten laten voelen. Zo wordt je goed voorbereid op het examen en kun jij deze angst overwinnen.

Jouw voordelige rijschool in Amsterdam

Wil jij je rijbewijs halen en vraag je je af wat dit gaat kosten? Op onze website kun je onze tarieven bekijken, voor de auto, motor en scooter. Profiteer van onze voordelige pakketten en start vandaag nog met je rijopleiding!

Plan nu je rijles in bij Rijschool Caland te Amsterdam!

Kan jij niet wachten om te starten me je rijopleiding? Wil je graag een vrijblijvende proefles? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 020 785 57 43 of via WhatsApp op 06 457 100 68. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier op de website.

Contactgegevens

Je kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens:

Adres
Verkeersschool Caland
Meer en Vaart 162
1068 ZZ Amsterdam

Telefoon
Tijdens kantooruren: 020 785 57 43
Whatsapp: 06 24571597

E-mail
info@rijschoolcaland.nl

Rekeningnummer
NL35RABO0130265187
t.n.v. Rijschool Caland

Openingstijden kantoor
Maandag 09:30- 17:30 uur
Dinsdag 09:30- 17:30 uur
Woensdag gesloten t/m 30 augustus
Donderdag 09:30- 17:30 uur
Vrijdag 09:30- 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Lestijden
Wij geven autorijles, motorrijles en scooterrijles op:

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur.
In het weekend geven we les van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!