download

AUTORIJLES IN AMSTERDAM 

Rijschool Caland geeft autorijlessen in Amsterdam. Als je ouder bent dan 16,5 jaar kun je bij ons instappen voor je eerste rijles. Met persoonlijke begeleiding stomen we je klaar voor je theorie- en praktijkexamen. Zodat je in no time zelf in Amsterdam mag gaan autorijden.

 

 

 

 

Vorderingen in beeld

De vorderingen die je maakt tijdens de autorijlessen brengen we overzichtelijk voor je in beeld. Hiervoor gebruiken we een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle lesonderdelen staan. Dit is de RIS-methode, hiervoor zijn onze instructeurs speciaal opgeleid. Zo weet je altijd hoe ver je bent en welke onderdelen misschien nog wat extra aandacht nodig hebben.

 

Vaste rijinstructeur

Bij Rijschool Caland heb je altijd je vaste rijinstructeur. Hij of zij gaat er persoonlijk voor zorgen dat jij in korte tijd zo goed mogelijk leert autorijden en je in 1 keer slaagt voor je rijbewijs.

 

Nieuwe lesauto’s

Les je bij rijschool Caland in Amsterdam? Dan les je altijd in een recente en goed onderhouden lesauto. Onze lesauto’s zijn goedgekeurd door het CBR voor het geven van autorijlessen en het verrichten van toetsen en examens. Kortom: Bij ons achter het stuur zit je altijd goed.

 

Vrijblijvende proefles

Wil je autorijlessen gaan volgen in Amsterdam? Dan is Rijschool Caland een goede keus. Maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat het klikt met de rijinstructeur. Begin daarom altijd met een vrijblijvende proefles.

 

Aanmelden

 

Meer weten?

Wil je meer weten over Rijschool Caland? Ga dan naar: