De leukste rijschool van Amsterdam!

Motorrijles

Motorrijles volgen in regio Amsterdam

Motorrijles volgen in Amsterdam doe je natuurlijk bij Verkeersschool Caland. Onder begeleiding van jouw eigen vaste rijinstructeur word je optimaal voorbereid voor je AVB en AVD. Als je eenmaal je motor opleiding hebt gehaald, kun je genieten van alle vrijheid die motorrijden biedt.

  • Zonder file naar je werk
  • Goedkoper reizen dan met de auto
  • Altijd een parkeerplek
  • En in het weekend lekker toeren

Waar wacht je nog op? Meld je hier nu aan voor motorrijles of eerst een vrijblijvende proefles!

Motorrijles Amsterdam

Snel je motor rijexamen halen met een spoedcursus

Wil je zo snel mogelijk je rij opleiding halen en zelf met je motor de weg op? Doe dan de spoedcursus motor. Deze versnelde opleidingen zijn mogelijk van 2 – 6 dagen tot 2 – 8 weken.

De spoedcursus begint altijd met een proefles om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt voor het halen van je motor rij opleiding.

Motorrijles bij Rijschool Caland

Bij Rijschool Caland volg je motorrijles in regio Amsterdam. De lessen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Indien gewenst kun je de lessen volgen met een vaste instructeur. Wij plannen altijd gelijk het examen en de benodigde rijlessen in. Zo werk je naar het examen toe. Ook worden de lessen altijd in het examengebied verzorgt. Voor jou betekent dit dat de slagingskans vergroot wordt. Niet voor niets hebben wij als rijschool een hoog slagingspercentage.

Rijschool Caland heeft flexibele lestijden. Het is mogelijk om tot 20:00 ’s avonds rijlessen te volgen, daarnaast geven wij ook les in het weekend (zaterdag).

Probeer een vrijblijvende proefles

Wil je motorrijles volgen in Amsterdam? Maar twijfel je of Verkeersschool Caland de juiste motorrijschool voor je is? Vraag dan eerst om een vrijblijvende proefles om te kijken of het klikt met je motorrijinstructeur en of je verder zou willen gaan met jouw motoropleiding bij ons.

Natuurlijk kun jij je ook gelijk inschrijven.

Motorrijles Amsterdam
Motorrijles Amsterdam
Motorrijles Amsterdam

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!