De leukste rijschool van Amsterdam!

Scooterrijles Amsterdam

Scooterrijles in Amsterdam volg je bij Rijschool Caland. Bij ons ben je aan het juiste adres voor je scooterrijbewijs. Wij geven je zowel praktijk- als theorieles.

Bromfietsrijbewijs in één dag

Actie: Start nu met scooterrijles en haal in één dag je scooterrijbewijs voor slechts € 424,-.

Het complete pakket bestaat uit:

  • 3 bromfietsrijlessen
  • 1 Theoriecursus
  • 1 Theorie-examen
  • 1 CBR- examen

Scooterrijles

Je begint altijd met een proefles of intakeles. Jouw rijinstructeur maakt tijdens deze les een inschatting van het aantal lesuren dat je uiteindelijk nodig zult hebben. Gemiddeld zijn 4 lessen voldoende om op te gaan voor je praktijkexamen. Ook is het mogelijk om de cursus in 1 dag te doen, mits je het theorie-examen al op zak hebt.

Theoriecursus scooterrijles

Wil je snel slagen voor je theorie-examen? Volg dan onze theoriecursus voor het scooterbewijs AM. Dit theorie-certificaat mag je al halen als je 15,5 jaar bent. Met onderstaand formulier kun je je ook inschrijven voor theorieles.

Wat kost het?

Één losse scooterrijles kost €41,-.
Rijlespakket zoals hierboven kost €424,-
Theoriecursus met examen kost €145,-

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!