De leukste rijschool van Amsterdam!

Bromfietsrijles Amsterdam

Scooter rijexamen Amsterdam

Ben jij 16 jaar en wil je graag je scooter rijexamen behalen? Ben je op zoek naar een kundige rijschool in Amsterdam? Dan ben je bij Rijschool Caland aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak en ervaren instructeurs, gaan wij je helpen om zo snel mogelijk op je scooter te stappen!

Jouw scooter rijexamen behalen in Amsterdam: Rijschool Caland

Vanaf je zestiende jaar mag je met een scooter, brom- of snorfiets rijden. Om deze voertuigen te besturen heb je een AM-bewijs nodig. Bromfiets- en scooterrijles in Amsterdam volg je bij Rijschool Caland. Of je nu je brommer rijexamen of scooter rijexamen wilt halen, bij ons ben je aan het juiste adres. Rijschool Caland is de perfecte rijschool als je goed wil leren rijden.

Wij geven zowel praktijk- als theorieles.

Bromfietsrijles Amsterdam

Scooterrijlessen in Amsterdam

Wanneer je je scooter rijexamen wilt behalen, starten wij met een proefles. Tijdens deze les maak je kennis met je rijinstructeur. Jouw instructeur zal tijdens deze proefles een inschatting maken van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben.

Vaak zijn vier lessen voldoende om praktijk af te rijden. Ook is het mogelijk om je scooter rijexamen in één dag te halen! Dit kan mits je je theorie op zak hebt.

Voordelig je scooter rijexamen in Amsterdam

Kun jij niet wachten om je scooter rijexamen te behalen en ben je benieuwd wat dit jou gaat kosten? Bekijk dan onze tarieven. Wij bieden diverse lespakketten aan; complete pakketten en losse lessen. Start met jouw rijopleiding en profiteer van onze voordelige deals.

Haal nu jouw scooter rijexamen!

Kan jij ook niet wachten om op de scooter te stappen? Vraag dan nu een proefles aan! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 020 785 57 43 of via WhatsApp op 06 457 100 68. Ook kun je ons online formulier invullen.

Meer tarieven Scooterrijles

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!