De leukste rijschool van Amsterdam!

Spoedcursus rijbewijs

Wil je snel je rijbewijs halen, volg dan de spoedcursus rijbewijs bij Rijschool Caland. Wij stomen je in no time klaar voor je rijexamen. Bij ons krijg je een spoedcursus die we op jouw persoonlijke wensen afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een 10 daagse cursus of een 12 weekse rijopleiding.

Spoedcursus rijbewijs Amsterdam

Om te beginnen doen we een rijtest. In deze rit testen we je leersnelheid, bediening van het voertuig, verkeersinzicht en regelkennis. Na deze rijtest heeft de rijinstructeur voldoende aanknopingspunten om jouw niveau te bepalen. Op basis hiervan maken we jouw spoedcursus rijbewijs in Amsterdam helemaal op maat.

Rijexamen en Tussentijdse toets

Voordat je met de rijlessen begint, vragen we jouw rijexamen en eventueel de Tussentijdse toest (TTT) aan. Als de data van het examen of de TTT bekend zijn maken we in overleg een lesrooster dat aansluit op deze data. De spoedcursus kan beginnen.

Tussentijdse toets

De Tussentijdse Toets (TTT) is een rijtest die plaatsvindt na ongeveer driekwart van de rijopleiding. De Tussentijdse Toets verloopt als een echt praktijkexamen zodat je alvast kunt wennen aan het examen en de examinator. Na afloop krijg je een adviesformulier mee waarop de examinator per onderdeel advies uitbrengt. Aan de hand van dit formulier kun je precies zien aan welke onderdelen je nog moet werken. Je krijgt zowel van de examinator als van jouw instructeur tips ter verbetering.

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!