Spoedcursus rijbewijsWil je snel je rijbewijs halen, volg dan de spoedcursus rijbewijs bij Rijschool Caland. Wij stomen je in no time klaar voor je rijexamen. Bij ons krijg je een spoedcursus die we op jouw persoonlijke wensen afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een 10 daagse cursus of een 12 weekse rijopleiding.

Spoedcursus rijbewijs Amsterdam

Om te beginnen doen we een rijtest. In deze rit testen we je leersnelheid, bediening van het voertuig, verkeersinzicht en regelkennis. Na deze rijtest heeft de rijinstructeur voldoende aanknopingspunten om jouw niveau te bepalen. Op basis hiervan maken we jouw spoedcursus rijbewijs in Amsterdam helemaal op maat.

Rijexamen en Tussentijdse toets

Voordat je met de rijlessen begint, vragen we jouw rijexamen en eventueel de Tussentijdse toest (TTT) aan. Als de data van het examen of de TTT bekend zijn maken we in overleg een lesrooster dat aansluit op deze data. De spoedcursus kan beginnen.

Tussentijdse toets

De Tussentijdse Toets (TTT) is een rijtest die plaatsvindt na ongeveer driekwart van de rijopleiding. De Tussentijdse Toets verloopt als een echt praktijkexamen zodat je alvast kunt wennen aan het examen en de examinator. Na afloop krijg je een adviesformulier mee waarop de examinator per onderdeel advies uitbrengt. Aan de hand van dit formulier kun je precies zien aan welke onderdelen je nog moet werken. Je krijgt zowel van de examinator als van jouw instructeur tips ter verbetering.

Aanmelden

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.    AutoMotorBromfietsTheorie

    Anti spamcode: captcha