De leukste rijschool van Amsterdam!

Rijles met 16,5 jaar

Ben je 16 jaar en wil je rijlessen gaan volgen? Dat kan! Want op je 16e mag je starten met theorie en vanaf 16,5 jaar mag je starten met autorijlessen. Op de dag dat je 17 jaar wordt, mag je afrijden en je rijbewijs halen.

Rijbewijs met 17 jaar

Vanaf de dag dat je 17 wordt, kun je je praktijkexamen doen. Als je slaagt mag je tot je 18de verjaardag onder begeleiding de weg op. Deze begeleiding is een door jou zelf gekozen coach. Bijvoorbeeld je vader of moeder.

2todrive

2todrive is een experiment van de overheid, waarbij jongeren al met 16,5 jaar mogen beginnen met rijles.  Na het behalen van je rijbewijs doe je onder begeleiding van een coach rijervaring op. Uit onderzoek is gebleken dat bij 20% van alle ernstige ongevallen, jongeren betrokken zijn. Terwijl zij maar een klein deel uitmaken van alle weggebruikers.

Rijles met 16,5 jaar
Rijles met 16,5 jaar
Rijles met 16,5 jaar

Volg rijles met 16,5 jaar

  • Met 16 jaar start je met het halen van je theorie
  • Vanaf 16,5 jaar mag je autorijlessen gaan volgen
  • Op de dag dat je 17 wordt kun je afrijden
  • In bezit van je rijbewijs mag je tot je 18e onder begeleiding van een coach autorijden
  • Vanaf je 18 verjaardag mag je zelfstandig de weg op

Contact

Wil je gebruikmaken van de 2todrive regeling? Meld je dan meteen aan bij Rijschool Caland in Amsterdam.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Aanmelden

Vraag eenvoudig een proefles in of neem contact met ons op.

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!