De leukste rijschool van Amsterdam!

Rijles Amsterdam

Rijles in Amsterdam volg je bij Rijschool Caland. Wij bieden naast de reguliere autorijles ook Engelstalige rijles aan. Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs. Als je voorkeur hebt, dan kun je dit aangeven. Want wij houden altijd rekening met jouw persoonlijke wensen.

Rijles volgens RIS-methode

Bij ons volg je rijles volgens de RIS-methode. Wij zijn een van de weinige Amsterdamse rijscholen die dit aanbiedt. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. Je volgt je rijles dan stap voor stap. In totaal doorloop je 4 modules, die weer zijn onderverdeeld in een aantal kleinere stappen. Iedere module sluit je af met een toets. De RIS-methode is ingevoerd door het CBR en inmiddels beproefd. Het vergroot je slagingskans met maar liefst 30%.

Rijles Amsterdam

Rijschool Caland geeft rijlessen in heel Amsterdam. Daarnaast zijn we actief in Amstelveen en Badhoevedorp. Wij geven rijles in Amsterdam en dat betekent dat we je in groot Amsterdam ophalen en thuisbrengen. Je rijdt altijd in en rond de stad. En als je ergens in Nederland goed leert autorijden… dan is het wel in Amsterdam.

Voordelen Rijschool Caland

Rijles volgen bij Rijschool Caland biedt veel voordelen:

  • Rijopleiding In Stapen (RIS)
  • Altijd dezelfde rijinstructeur (zelf kiezen voor man of vrouw)
  • Altijd nieuwe, moderne lesauto’s
  • Naast reguliere rijles ook Engelstalig
  • Faalangstspecialist in huis
  • Rijles volgen vanaf 16,5 jaar

Meld je nu aan voor een vrijblijvende proefles

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!