Rijles AmsterdamRijles in Amsterdam volg je bij Rijschool Caland. Wij bieden naast de reguliere autorijles ook Engelstalige rijles aan. Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs. Als je voorkeur hebt, dan kun je dit aangeven. Want wij houden altijd rekening met jouw persoonlijke wensen.

Rijles volgens RIS-methode

Bij ons volg je rijles volgens de RIS-methode. Wij zijn een van de weinige Amsterdamse rijscholen die dit aanbiedt. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. Je volgt je rijles dan stap voor stap. In totaal doorloop je 4 modules, die weer zijn onderverdeeld in een aantal kleinere stappen. Iedere module sluit je af met een toets. De RIS-methode is ingevoerd door het CBR en inmiddels beproefd. Het vergroot je slagingskans met maar liefst 30%.

Rijles Amsterdam

Rijschool Caland geeft rijlessen in heel Amsterdam. Daarnaast zijn we actief in Amstelveen en Badhoevedorp. Wij geven rijles in Amsterdam en dat betekent dat we je in groot Amsterdam ophalen en thuisbrengen. Je rijdt altijd in en rond de stad. En als je ergens in Nederland goed leert autorijden… dan is het wel in Amsterdam.

Voordelen Rijschool Caland

Rijles volgen bij Rijschool Caland biedt veel voordelen:

  • Rijopleiding In Stapen (RIS)
  • Altijd dezelfde rijinstructeur (zelf kiezen voor man of vrouw)
  • Altijd nieuwe, moderne lesauto’s
  • Naast reguliere rijles ook Engelstalig
  • Faalangstspecialist in huis
  • Rijles volgen vanaf 16,5 jaar

Meld je nu aan voor een vrijblijvende proefles

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]