De leukste rijschool van Amsterdam!

Faalangst

Faalangst bij het rijexamen komt regelmatig voor. Volgens onderzoeken heeft maar liefst 10% van alle rijexamen-kandidaten faalangst. Ze kruipen, vooral bij het examen, met trillende handen achter het stuur. Vaak uit de faalangst zich al tijdens de rijlessen. En dan is het wel fijn als je een rijinstructeur hebt die daar goed mee om kan gaan.

Faalangst Rijlessen Amsterdam

Bij Rijschool Caland in Amsterdam hebben we speciaal opgeleide faalangst rijinstructeurs. Zij kunnen goed omgaan met leerlingen met angst om te falen. Ze nemen extra de tijd en stellen je op je gemak. Onderdeel van het omgaan met faalangst in de RIS-methode die wij altijd hanteren. De Rijopleiding In Stappen geeft structuur aan de lesmethode en zorgt ervoor dat je echt goed leert auto rijden. Hoe beter je het onder de knie hebt, hoe kleiner de kans dat je tijdens het rijexamen dichtklapt.

Faalangst rijexamen

Jouw rijinstructeur bereidt je zo goed mogelijk voor op het rijexamen. Maar als de grote dag eenmaal is aangebroken kan het alsnog gebeuren dat je niet eens meer weet hoe je ook al weer moet starten. De zenuwen gieren door je lijf. Dan is het fijn als je een in faalangst gespecialiseerde examinator hebt. Die begrijpt wat je doormaakt en je helpt de angst te overwinnen. Hiervoor heeft het CBR een speciaal faalangst rijexamen ontwikkeld.

Faalangst
Faalangst
Faalangst

Tarieven faalangst rijlessen

De tarieven voor faalangst rijlessen zijn bij ons hetzelfde als de reguliere rijlessen. De kosten voor het speciale faalangst examen zijn echter wel iets hoger, dit komt door de langere examentijd.

Meer informatie

Wil je meer weten over faalangst bij het lessen en het rijexamen? Vul dan contactformulier in of bel ons op 020 785 57 43.

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!