De leukste rijschool van Amsterdam!

Autorijles Amsterdam

Autorijles Amsterdam bij Rijschool Caland

Verkeersschool Caland geeft autorijles, motorrijles en theoriecursus in Amsterdam. Onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Dit heeft geresulteerd in een hoog slagingspercentage. Ben je op zoek naar de beste rijschool voor een goede prijs? Meld je dan aan bij Verkeersschool Caland.

Autorijles in Amsterdam

Rijschool Caland geeft autorijlessen in Amsterdam. Als je ouder bent dan 16,5 jaar kun je bij ons instappen voor je eerste rijles. Met persoonlijke begeleiding stomen we je klaar voor je theorie en praktijk afrijden. Zodat je in no time zelf in Amsterdam mag gaan autorijden.

Rijopleiding In Stappen

De vorderingen die je maakt tijdens de autorijlessen brengen we overzichtelijk voor je in beeld. Hiervoor gebruiken we een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle lesonderdelen staan. Dit is de RIS-methode, hier zijn onze instructeurs speciaal voor opgeleid. Het is een beproefde methode met een slagingspercentage van 75%. Dit is 30% hoger dan het landelijk gemiddelde.

Rijschool Caland is één van de weinige rijscholen in Amsterdam die volgens deze methode werkt. En dat zien we terug in onze resultaten. Lees meer…

Autorijles Amsterdam
Autorijles Amsterdam
Autorijles Amsterdam

Vaste rijinstructeur

Bij Rijschool Caland heb je altijd je vaste rijinstructeur. Hij of zij gaat er persoonlijk voor zorgen dat jij in korte tijd zo goed mogelijk leert autorijden. En natuurlijk doet hij er alles aan om je in 1 keer te laten slagen voor je rijexamen.

De nieuwste lesauto’s

Les je bij rijschool Caland in Amsterdam? Dan les je altijd in een recente en goed onderhouden lesauto. Onze lesauto’s zijn goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van toetsen en examens. Kortom: Bij ons achter het stuur zit je altijd goed.

Vrijblijvende proefles

Wil je autorijlessen gaan volgen in Amsterdam? Dan is Rijschool Caland een goede keus. Maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat het klikt met de rijinstructeur. Daarom raden we je aan om te beginnen met een vrijblijvende proefles.

Meld je nu aan voor een proefles

Dus je wilt autorijles volgen in Amsterdam? Goede keuze. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen op 020 785 57 43, maar als je het formulier invult bellen wij je vanzelf terug.

Proefles aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Meld je aan en slaag snel voor je rijopleiding bij rijschool Caland.

Wat zeggen onze leerlingen?

Bekijk hieronder ervaringen van geslaagde leerlingen bij Rijschool Caland.

Thijs R
1 review

Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.

Patrick Camara
2 reviews

Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.

Freek van Engelen
4 reviews

Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.

Edgar Elizabeth
1 review

Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!

Marjolijn Putman
4 reviews

De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!

Daniel Streim
4 reviews

Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!

Sam Spijkerman
4 reviews

Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.

Mark Kassteen
1 review

Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!

Bekir Dogan
3 reviews

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!